X-Ingredients Base E – Eye and Lip Contour Emulsion

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes

Marka

X-Ingredients

Formulimi

emulsion

Masa

40 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

buzët, sytë

Kategori:

L3,519.00

Emulsion delikat i formuluar posaçërisht për konturin e syve dhe buzëve.
40 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.