Vitabiotics Pregnacare Plus Omega-3

Informacion për produktin

Masa

56 tableta kapsula

Marka

Vitabiotics

Formulimi

kapsulë, tabletë

I përshtatshëm për

femra

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

L2,790.00

Suplement me vitamina, minerale dhe omega-3 për femrat shtatzëna
56 tableta kapsula

Produkte në ofertë

Vitabiotics Pregnacare Plus Omega-3