Esenca e eukaliptit eshte nje esence me nota te siperme e distiluar nga fletet dhe bishtat e Eucalyptus globulus. Është perdorur per nje kohe te gjate si ndihmues e qetesues per kollen, per pastrimin nga gelbaza,dizinfekton plaget, cliron frymemarrjen, freskon gojen, lehetson dhimbjet e kyceve.Eshte nje nga mjekimet e perdorura qe ne lashtesi. Njihet per perdorimin ne inhalator , pasta dhembesh ose kremra kunder dhimbjeve.Bashkohet mire me vajra te tjera si vaj lavandule ose dellinje.

Kjo esence mund te kete permbajtje te larte cineoli i cili mund te shkaktoje probleme ne frymemarrje dhe ne sistemin nervor qendror tek femijet e vegjel. Te mos perdoret i patretur,ne sy ose mukoza. Vetem per perdorim te jashtem. Per cdo perdorim tjeter konsultohuni me mjekun tuaj ose nje ekspert te kualifikuar.Te mbahet larg femijeve.

Produkte në ofertë