Termometër dixhital -Philips Avent Digital Bath and Bedroom Thermometer

Marka Philips Avent
Formulimi termometër
Mosha 0-6 muajsh, 6-18 muajsh
I përshtatshëm për bebe, fëmijë

L2,940.00

Temperatura e saktë

Termometri dixhital i banjës dhe i dhomës së gjumit Philips Avent dyfishohet si një mënyrë e përshtatshme për të monitoruar temperaturën si në dhomën ashtu edhe në banjën e fëmijës suaj. Ai është projektuar dhe testuar gjithashtu si një lodër e sigurt dhe argëtuese për banjë.

Përputhet me të gjitha standardet përkatëse të lodrave dhe sigurisë

Produktet që përputhen me standardin e lodrave janë testuar tërësisht për t’u siguruar që i plotësojnë këto norma dhe janë plotësisht të sigurta.

I sigurt dhe argëtues

Projektuar si një lodër e sigurt dhe argëtuese për bebet e çdo moshe për të luajtur kur lahen.

Termometri dixhital i banjës dhe i dhomës ju lejon të përcaktoni me lehtësi temperaturën ideale të banjës ose dhomës së foshnjës tuaj. Fëmija juaj do të ndihet më rehat në banjë nëse temperatura e ujit është ndërmjet 36,5°C dhe 38°C. Një temperaturë prej 39°C e lart është shumë e nxehtë dhe fëmija juaj mund të digjet! Në një temperaturë dhome prej rreth 18°C, foshnjat ndihen më rehat kur flenë.

Produkte në ofertë