Toskani Proteoglycans FC Plus

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, anti-rrudhë, hidratues/ushqyes

Marka

Toskani

Formulimi

ampulë

Masa

20 ampula x 2 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

femra, meshkuj, të rritur

Specifik për

fytyra, qafa

Kategori:

L11,700.00

Set prej 20 ampulash me efekt anti-oksidant, zbutës dhe riparues

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.