Suplement ushqimor që ndalon rënien e flokëve-Toskani DensiHair Boost Capsules

Marka Toskani
Formulimi kapsulë
Masa 30 kapsula
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L4,200.00

Përshkrimi:

Suplement dietik i përbërë nga serrulate Sabal, vitamina dhe aminoacide për të forcuar flokët dhe për të ndaluar rënien e flokëve

Indikacionet:
  • Forcon flokët
  • Ndalon rënien e flokëve
  • Projektuar si një ndihmës për trajtimet mjekësore kundër rënies së flokëve       
  • Përbërësit aktive: Sabal Serulata ,  Zink , Selen,  Biotinë , Lizinë, Cistinë , Argininë

Produkte në ofertë