Shedirpharma Shedevoflu Buste

Informacion për produktin

Veprimi antioksidues
Marka Shedirpharma
Formulimi pluhur
Lactose Gluten pa gluten
I përshtatshëm për të rritur
Masa 18 bustina

L1,500.00

Bustina me ekstrakte bimësh dhe acetilcisteinë për qetësimin e kollës
Paketim x 18 bustina

Produkte në ofertë

Vendmbajtëse
Shedirpharma Shedevoflu Buste