Polysianes Sublimating After-sun cream

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, hidratues/ushqyes

Marka

Polysianes

Formulimi

krem

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Specifik për

trupi

Kategori:

L3,000.00

Krem trupi hidratues dhe rigjenerues per aplikim pas ekspozimit në diell
200 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.