Plasmon Muhalebi me qumësht dhe biskota

Informacion për produktin

Marka

Plasmon

Formulimi

drithëra

Masa

250 g

Mosha

6-18 muajsh

I përshtatshëm për

bebe

L740.00

Muhalebi me qumësht dhe biskota për foshnje mbi 6 muajsh
Kuti x 250 g

Produkte në ofertë

Plasmon Muhalebi me qumësht dhe biskota