Ordesa Blemil Plus Prematuros desde el 1 dia

Informacion për produktin

Marka

Ordesa

Formulimi

pluhur

Masa

400 g

Mosha

0-6 muajsh

I përshtatshëm për

bebe

L2,000.00

Qumësht formulë për fëmijë prematurë dhe fëmijë të lindur nënpeshë
400 g

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.