PIC Self Fix – Fasha 8cm x 4m

Masa 10cm x 4m, 12cm x 4m, 4cm x 4m, 6cm x 4m, 8cm x 4m
Marka PIC
Formulimi bandage
Veprimi protecting
I përshtatshëm për kids, adults

L290.00

Përshkrimi

Fashat Self Fix e mbajnë veshjen të ngjitur mirë në çdo pjesë të trupit. Ata sigurojnë veshje, por janë gjithashtu të përshtatshme për mbështetje të lehtë në rast të ndrydhjeve dhe mavijosjeve.

I vishni dhe i hiqni me një gjest të thjeshtë. Të shpejtë dhe të lehtë për t’u aplikuar pa fasha të forta, ato ngjiten në vetvete, por jo në lëkurë dhe flokë.

Formati

8 cm x 4 m

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.