PIC Classic Fix Plaster (Leukoplast)

Masa 1.25cm x 5m, 2.5cm x 5m, 5cm x 5m
Marka PIC
Formulimi plaster
Veprimi mbrojtës
Mosha fëmijë, të rritur

L160.00L450.00

Leukoplast me nje ngjitje qe zgjat. I pershtatshme per lekurat normale. I  disponueshem ne 2 ngjyra( bezhe dhe te bardhe).

Kodi Permasat
0176 2.5 cm x 5 m( e bardhe)
0174 5 cm x 5 m( e bardhe)
0175 1,25 cm x 5 m( bezhe)
2301 5 cm x 5 m( bezhe)

 

Masa

Produkte në ofertë

PIC Classic Fix Plaster (Leukoplast)
L160.00L450.00 Select options