PIC MiniPharm (Kuti e ndihmes se shpejte)

Informacion për produktin

Marka PIC
Produkti Kuti e ndihmes se shpejte
I përshtatshëm për Te rritur, femije

L1,750.00

Kuti e ndihmes se shpejte, e lehte dhe praktike per tu pasur kudo me vete, ne shtepi dhe ne udhetim.

Gjithcka qe ju duhet ne rast te aksidenteve te vogla.

Permban:

1 cante te vogel, praktike per tu marre me vete edhe ne udhetim, ne te cilen ndodhen:

  • 6 garza sterile me permasa 18 x 40 cm.
  • 40 ankerplast te permasave te ndryshme.
  • 1 fasho me vetengjitje me permasa 8 cm x 4 m.
  • 2 ankerplast kundra ujit, 5 x 7 cm,
  • 2 ankerplast sterile, 10 x 8 cm,
  • 1 ankerplast rrote 1,25 cm x 5 m,
  • 1 pale gershere,
  • 1 dezinfektues, 50 ml.
Kodi Produkti
0191 KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE E VOGEL

 

 

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.