Pic Ice Bag (borsa akulli)

Informacion për produktin

Marka Pic
Formulimi të tjera
I përshtatshëm për fëmijë, të rritur

L1,390.00

BORSA AKULLI

Nje qese akulli praktike dhe e qendrueshme per aplikim te lehte ne zona te inflamuara dhe me dhimbje ne trupin tuaj.

Redukton enjtjen dhe dhimbjen te shkaktuar nga aksidente te vogla dhe trauma.

Efekti ftohes zgjat shume gjate. Canta eshte e krijuar nga nje material i vecante,  i dyfishte, komfort, i cili ruan te ftohtin per shume gjate. Avantazhi tjeter i saj eshte se ju nuk keni pse te shqetesoheni per rrjedhjet, pasi materiali i saj nuk lejon depertimin nga uji.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.