Phyto Phytokeratine Repairing Care Mask

Informacion për produktin

Marka

Phyto

Formulimi

maskë

Lloji flokut

të dobët

Veprimi

mbrojtës, rigjenerues, ristrukturues

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Specifik për

flokët

Kategori:

L2,770.00

Maskë riparuese për flokë të dobët dhe të dëmtuar

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.