Pharmasept Tol Velvet Total Repair Hair Mask

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

Pharmasept

Formulimi

maskë

Lloji flokut

të thatë

Masa

200 ml

Specifik për

flokët

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,660.00

Maskë ushqyese dhe rigjeneruese për flokë të thatë dhe të dëmtuar.
200 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.