Pharmasept Tol Velvet Energizing Shampoo Oily Hair

Informacion për produktin

Veprimi

forcues, mbrojtës, pastrues, tonifikues

Marka

Pharmasept

Formulimi

shampo

Lloji flokut

të dobët, të yndyrshëm

Masa

250 ml

Specifik për

flokët

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,520.00

Shampo për flokë të yndyrshëm.Stimulon rritjen e flokëve dhe i mbron ato nga dëmtimi.
250 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Tol Velvet Energizing Shampoo Oily Hair