PharmaLEAD Vitamin D3 2000 UI

Veprimi mbrojtës
Marka PharmaLead
Formulimi tabletë
Lactose Gluten pa gluten, pa laktozë
Masa 60 tableta
I përshtatshëm për të rritur

L1,200.00

Përshkrimi

Vitamina D kontribuon në përthithjen/shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit, në nivelet normale të kalciumit në gjak, në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë, në ruajtjen e funksionit normal të muskujve dhe në funksionin normal të sistemit imunitar.Suplement ushqimor i vitaminës D3 i përshtatshëm dhe për diabetikë.

*Pretendimet shëndetësore sipas Shoqatës Evropiane të Sigurisë Ushqimore (EFSA). I përshtatshëm për fëmijë nga 12 vjeç e lart.

Kuti x 60 tableta

-I përshtatshëm për t’u përdorur nga vegjetarianët dhe diabetikët:

Nuk përmban:

-sheqer

-kripë

-niseshte

-OMGJ

-gluten

-laktozë

-konservues

Përdorimi:Rekomandohet të konsumohet 1 tabletë në ditë.

Masat paraprake: Doza ditore nuk duhet të tejkalohet. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të ekuilibruar. Ky produkt nuk është menduar për parandalimin, terapinë ose trajtimin e ndonjë sëmundjeje njerëzore. Konsultohuni me mjekun tuaj nëse jeni shtatzënë, nën mjekim ose keni probleme shëndetësore. Të ruhet larg fëmijëve. Qendra Informative Poison: 2107793777. Ruajeni produktin në një mjedis të thatë me temperaturë dhome (maksimumi 25oC).

Produkte në ofertë