ATC Çaj Prostate Bio

Marka ATC
Formulimi çaj
I përshtatshëm për femra, meshkuj, të rritur

L190.00

Përshkrimi

Përzierje bimore për qetësimin e prostatës.

Hithra thumbuese stimulon qarkullimin e gjakut veçanërisht në lëkurë, ndihmon në zvogëlimin e përmasave të prostatës dhe lehtësimin e dhimbjeve.

Është i pasur me vitamina A1, B2, C dhe K. Mëndafshi i misrit përmban saponin, glukozit flavonik, esenca, vaj yndyror, kripëra kaliumi dhe vitaminë K. Stimulon urinimin dhe ka efekt kundër infeksioneve kronike urinare. Çaji falë përbërësve të tij. ka veti diuretike, rrit sekretimin e fshikëzës së tëmthit, ndihmon funksionimin e mëlçisë dhe qetëson gjëndrën e prostatës. Majdanozi ndihmon sistemin nervor dhe muskulor, rrit sekretimin urinar, redukton fryrjen. Bari i shtratit stimulon aktivitetin e veshkave dhe të gjithë trupit.Djellëku falë përbërjeve të tij ndihmon në mbrojtjen e prostatës.

Pesha 110 g

Produkte në ofertë