ONAGRINE Activ Detox Vitamine Enriched Eye Care

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age

Marka

Onagrine

Formulimi

xhel

Masa

15 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

sytë

Kategori:

L4,300.00

Xhel për zonën rreth syve, veprues ndaj rrudhave, rrathëve të zinj dhe qeseve poshtë syve
15 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.