Nivea Sun Protect & Bronze Dual Effect SPF 30 Spray

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës

Marka

Nivea

Formulimi

qumësht

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

trupi

Spf

i lartë SPF 30

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,660.00

Qumësht mbrojtës ndaj diellit dhe përshpejtues i nxirrjes për trupin.
200 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.