Nuxe Men Gel Douche Multi-Usages

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

Nuxe

Formulimi

xhel

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

flokët, fytyra, trupi

I përshtatshëm për

meshkuj, të rritur

Kategori:

L1,400.00

Xhel pastrues për fytyrë, trup dhe flokë
200 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.