Nivea Sun After Sun Moisture Spray

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes

Marka

Nivea

Formulimi

qumësht

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

trupi

I përshtatshëm për

fëmijë, të rritur

Kategori:

L1,030.00

Qumësht hidratues dhe freskues për trupin pas ekspozimit në diell.
200 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.