M.E.V Feller Vitamin D 1000 UI

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës

Marka

M.E.V Feller

Formulimi

kapsulë

Masa

60 kapsula

I përshtatshëm për

të rritur

L1,290.00

Suplement ushqimor me vitaminën D, e nevojshme për kockat, artikulacionet dhe sistemin imunitar
Paketim x 60 kapsula

Produkte në ofertë