Lierac Homme Hydrating Anti Irritation Shaving Foam

Informacion për produktin

Marka

Lierac

Formulimi

shkumë

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Veprimi

hidratues/ushqyes, pastrues

I përshtatshëm për

meshkuj

Specifik për

fytyra

Kategori:

L1,690.00

Shkumë rroje hidratuese dhe kundër irritimit
150ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.