Korff Cure Make Up Flat Powder Brush

Informacion per produktin

Produkti: Furçë për aplikimin e pudrës
Veprimi: Mbulues
Perdorimi: Aplikohet pas pastrimit te lekures
Tipi I lekures: Te gjitha tipet
Tekstura: Teksture homogjene,pamje natyrale
Niveli i mbulimit: I larte
Formulimi: Furçë
Masa : 10 gr
Marka: Korff

L4,032.00

Përshkrimi:

Furça ideale për aplikimin e të gjitha produkteve pudër të destinuara për fytyrën: pluhurat e fytyrës, toka, pluhurat e lirshme Prerja e sheshtë dhe e rrumbullakosur ju lejon të ndiqni tiparet e fytyrës, ofron një çlirim optimal të produktit dhe ju lejon të përzieni teksturat me të shpejta gjestet gjithmonë në mënyrë uniforme.

Përdorimi:

Merrni një sasi të mjaftueshme produkti me furçën, duke e shpërndarë në fytyrë me disa gjeste të thjeshta. Përdoreni furçën duke i bërë qimet të ngjiten në fytyrë.Rekomandohet pastrimi i furçës me pastrues furçesh KORFF.

Produkte në ofertë