Klorane Floral Water Make-Up Remove

Informacion për produktin

Marka

Klorane

Formulimi

solucion

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Veprimi

pastrues, tonifikues

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L2,500.00

Ujë pastrues dhe zbutës Klorane 400ml.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.