Humana Muhalebi me oriz 4 m+

Informacion për produktin

Marka

Humana

Formulimi

drithëra

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

200 g

Mosha

0-6 muajsh, 6-18 muajsh

I përshtatshëm për

bebe

L560.00

Muhalebi me oriz dhe qumësht për foshnje mbi 4 muajshe
200 g

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.