Health Aid Aloe Vera Cream

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

HealthAid

Formulimi

krem

Masa

75 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

fëmijë, të rritur

Kategori:

L1,300.00

Krem me aloe vera, ideal per djegie, lëkurë të thatë dhe të dëmtuar.
75 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.