Guam Panty Snell Massagiante

Informacion për produktin

Masa

S/M

Marka

Guam

Formulimi

të tjera

Veprimi

tonifikues

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

pjesa e barkut

Kategori:

L6,890.00

Korse masazhuese dhe
rimodelese për zonën e barkut dhe vitheve

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.