Germaine de Capuccini Perfect Forms Rescue Feet

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

Germaine de Capuccini

Formulimi

krem

Masa

100 ml

Specifik për

këmbët

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L4,000.00

Krem ushqyes dhe riparues për këmbët.
100 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.