BABÉ Anti-Oily Dandruff Shampoo

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

BABÉ

Formulimi

shampo

Lloji flokut

të yndyrshëm

Masa

250 ml

I përshtatshëm për

femra, meshkuj, të rritur

Specifik për

flokët

Kategori:

L2,200.00

Shampo e përshtatshme për sklap të yndyrshëm dhe/ose me dermatit seboroik.
250 ml

Produkte në ofertë

BABÉ Anti-Oily Dandruff Shampoo