Fortex Deviton D3 4000 UI

Marka Fortex
Formulimi tabletë
Masa 30 tableta
I përshtatshëm për të rritur

L720.00

Përshkrimi

Vitamina D është një ndër vitaminat më të rëndësishme për njeriun.

-kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.

-Mbështet kockat, muskujt dhe dhëmbët.

-Mbështet përqendrimin normal të kalciumit në gjak.

-Mbështet thithjen e kalciumit dhe fosforit.

-Merr pjesë në procesin e ndarjes së qelizave.

Vitaminë D3 në dozën 4000 UI për të rritur

Paketim x 30 tableta

Mënyra e përdorimit: Rekomandohet të konsumohet 1 tabletë në ditë.

Përbërësit: Vitaminë D, celulozë mikrokristaline, laktozë, natrium kroskarmelozë, niseshte gruri, stearat magnezi, dioksid silikoni

Produkte në ofertë