Eva Restore Gel

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës, rigjenerues, ristrukturues

Marka

Eva

Formulimi

xhel

Masa

5 g

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Kategori:

L205.57

Xhel për përdorim vaginal që ndihmon në rigjenerimin e mukozës së ndjeshme vaginale në rast dëmtimi dhe/ose atrofie.
9 tubeta x 5 g

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.