Eva Intima Wash Original

Informacion për produktin

Veprimi

anti-inflamator, mbrojtës

Marka

Eva

Formulimi

solucion

Masa

250 ml

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Kategori:

L1,720.00

Detergjent intim për të gjitha llojet e lëkurës dhe për të gjitha moshat.
250 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.