Esi Propolaid Balsamo Labbra

Informacion për produktin

Masa

5.7 ml

Marka

Esi

Formulimi

balsam

Veprimi

hidratues/ushqyes, mbrojtës

I përshtatshëm për

të rritur

Spf

mesatar SPF 20-25

Specifik për

buzët

Kategori:

L620.00

Balsam për buzët me propolis dhe SPF 20
5.7 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.