Elancyl Gel Douche Tonifiant

Informacion për produktin

Marka

Elancyl

Formulimi

xhel

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Veprimi

pastrues, tonifikues

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Specifik për

trupi

Kategori:

L1,400.00

Xhel dushi pastrues dhe tonifikues me ekstraket e luledredhëzës
200 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.