DUREX INVISIBLE

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës

Marka

Durex

Formulimi

kondom

Masa

12 copë

Material

gomë

Specifik për

trupi

I përshtatshëm për

meshkuj

Kategori: ,

L600.00

Kondom transparent dhe tepër i hollë.
12 copë

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.