Lacalut White Pastë Dentare

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues, zbardhues

Marka

Lacalut

Formulimi

pastë dentare

Masa

75 ml

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L475.00

Pastë dhëmbësh profilaktike për rikthimin dhe mirëmbajtjen e bardhësisë natyrale të dhëmbëve
75ml

Produkte në ofertë

Lacalut White Pastë Dentare