Doppelherz Magnez 400 B vitamina

Marka Doppelherz
Formulimi tabletë
I përshtatshëm për femra, meshkuj, të rritur
Lactose Gluten pa gluten, pa laktozë

L1,180.00

 

Përshkrimi

Magnezi është një mineral shumë i rëndësishëm në dietën e përditshme. Quhet elementi i jetës – pse? Është një burim i rëndësishëm energjie jetike, që mundëson aktivitetin e përditshëm 1  dhe luan një rol të rëndësishëm në trupin tonë – kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit neuromuskular 2 .
1. Magnezi kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe lodhjes dhe ndihmon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të energjisë.

2. Magnezi ndihmon në funksionimin e duhur të muskujve dhe sistemit nervor.

Magnez, vitamina B1, B6, B12, dhe acid folik për muskujt, zemrën & nervat.

Preparati rekomandohet si suplement ushqimor për të rriturit dhe adoleshentët.

Aplikacion

Preparati mund të përdoret gjatë periudhave të punës intensive mendore dhe stresit, në gjendje të lodhjes dhe për të mbështetur punën e muskujve.

Një tabletë e preparatit siguron deri në 400 mg jone magnezi, të cilat:

• mbështet punën mendore

• redukton lodhjen

• mbështet kontraktueshmërinë e muskujve

Produkte në ofertë

Doppelherz Magnez 400 B vitamina