Health Aid B Complex

Veprimi antioksidues, mbrojtës
Marka HealthAid
Formulimi tabletë
Lactose Gluten pa gluten
Masa 60 tableta
I përshtatshëm për të rritur

L1,820.00

Përshkrim

Të përfshira në kapsulat Supreme të Kompleksit të Vitaminës B janë vitaminat B1, B2, B3, B6 dhe B12. Këto vitamina B kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor, metabolizmin e homocisteinës, funksionin psikologjik, formimin e qelizave të kuqe të gjakut, sistemin imunitar dhe reduktimin e lodhjes dhe lodhjes.

Kapsulat Supreme Vitamin B Complex merren më së miri në kohë stresi dhe lodhjeje. Mund të merret edhe nga sportistët ose ata që udhëheqin një mënyrë jetese shumë të ethshme dhe aktive. Vitamina C është shtuar për të siguruar mbrojtje shtesë qelizore nga stresi oksidativ. Biotina kontribuon në metabolizmin normal të makronutrientëve dhe ruajtjen e lëkurës dhe flokëve normale.

Kolina dhe Inositoli kontribuojnë në metabolizmin normal të makronutrientëve dhe lipideve dhe në ruajtjen e funksionit normal të mëlçisë

Për çfarë janë Kapsulat Supreme Vitamin B Complex?

Vitamina B1 kontribuon në metabolizmin normal të proteinave dhe yndyrave

Vitamina B2 kontribuon në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë dhe ruajtjen e mukozës normale

Niacina kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe funksionin normal psikologjik

Vitamina B12 kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut, reduktimin e lodhjes dhe lodhjes dhe ruajtjen e funksionit normal të imunitetit

Acidi pantotenik nxit shumë reaksione metabolike thelbësore për rritjen dhe mirëqenien

Marrja ditore e rekomanduar e kapsulave supreme të kompleksit të vitaminës B:

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, një kapsulë në ditë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet nga një person i kualifikuar.

Kapsulat Supreme Vitamin B Complex janë:

Pa sheqer dhe kripë të shtuar

Pa maja, gluten, grurë, niseshte, qumësht, laktozë

Pa ngjyra artificiale, konservues dhe aromatizues

Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Të gjitha dhe çdo ndryshim në dietën tuaj dhe regjimin e suplementeve duhet së pari të pastrohet me mjekun tuaj personal. Ky përshkrim nuk duhet të merret si këshillë mjekësore, duhet të konsultoheni me një mjek për çdo problem mjekësor. Informacion mbi alergjinë: Për alergjenët, shihni përbërësit me shkronja të zeza.

Produkte në ofertë