Suplement ushqimor me vitaminë E-Health Aid Vitamin E 400 IU

Veprimi antioksidues, mbrojtës, tonifikues
Marka HealthAid
Formulimi kapsulë
Lactose Gluten pa gluten
Masa 60 kapsula
I përshtatshëm për të rritur

L3,250.00

Vitamina E 400iu Kapsula

Vitamina E gjendet natyrshëm në disa ushqime, i shtohet të tjerave dhe disponohet si një shtesë diete. “Vitamina E” është emri kolektiv për një grup përbërësish të tretshëm në yndyrë me aktivitete të veçanta që kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vitamina E është një lëndë ushqyese e tretshme në yndyrë që ndalon prodhimin e ROS të formuar kur yndyra i nënshtrohet oksidimit. Përveç aktiviteteve të saj në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, vitamina E është e përfshirë në ruajtjen e shëndetit dhe mirëqenies normale.

Bumi teknologjik dhe Revolucioni Industrial sollën shumë teknika të reja të përpunimit të ushqimit. Kjo erdhi gjithashtu me kimikate të reja, konservues dhe aditivë të rinj. Presioni i ditës moderne të punës 8-orëshe, një dietë shumë e përpunuar dhe rritja e ekspozimit të teknologjisë ka çuar në një rritje të stresit oksidativ në trup. Suplementet e Vitaminës E të HealthAid® përmbajnë vitaminë E, e cila kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Për çfarë janë kapsulat e vitaminës E 400iu?

  • Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Mund të ndihmojë në funksionimin e sistemit imunitar
  • Mund të përmirësojë shenjat që lidhen me menopauzën
  • Mund të ndihmojë në mbrojtjen e lëkurës nga dëmtimi i diellit

Marrja e rekomanduar ditore e kapsulave të vitaminës E 400iu

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, një kapsulë në ditë pas ushqimit. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet nga një person i kualifikuar

Kapsulat Vitamin E 400iu  janë:

  • Pa sheqer dhe kripë të shtuar
  • Pa qumësht, xhelatinë, maja, laktozë, grurë, arra
  • Pa ngjyra artificiale, aromatizues dhe konservues
  • I përshtatshëm për vegjetarianët dhe veganët

Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Të gjitha dhe çdo ndryshim në dietën tuaj dhe regjimin e suplementeve duhet së pari të pastrohet me mjekun tuaj personal. Ky përshkrim nuk duhet të merret si këshillë mjekësore, duhet të konsultoheni me një mjek për çdo problem mjekësor. Informacion mbi alergjinë: Për alergjenët, shihni përbërësit me shkronja të zeza.

Çdo  kapsulë e vitaminës E 400iu përmban (mesatarisht): %NRV
 Vitamina E (400iu) 268 mg 2233
*: Vlera e referencës së lëndëve ushqyese KE nuk është vendosur ende
PËRBËRËSIT PËR VITAMINËN E 400 IU:

Vitamina E Natyrale (d-alfa tokoferol), Agjent Ngritës (Vaj luledielli), Kapsula Shell [agjent xhelozues (niseshte misri i modifikuar, glicerinë vegjetale, karagjenan), rregullues i aciditetit (karbonat natriumi)].

Produkte në ofertë