Doppelherz Aktiv Meno Soja Isoflavonoide + Calcium + D3

Informacion për produktin

Marka

Doppelherz

Formulimi

tabletë

I përshtatshëm për

femra, të rritur

L1,365.00

Integrator ushqimor për femrat gjatë dhe pas menopauzës

Produkte në ofertë

Doppelherz Aktiv Meno Soja Isoflavonoide + Calcium + D3