Now Berberine Glucose Support

Informacion për produktin

Masa

90 kapsula xhelatinore

Marka

Now

Formulimi

kapsulë

I përshtatshëm për

të rritur

Lactose Gluten

pa gluten

L5,440.00

Suplement që mbështet metabolizmin e glukozës dhe lipideve
90 kapsula xhelatinore

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.