Dermedic Angio Preventi Micellar Water

Informacion për produktin

Veprimi

forcues, hidratues/ushqyes, pastrues

Marka

Dermedic

Formulimi

solucion

Masa

500 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante

Specifik për

fytyra, sytë

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L2,050.00

Ujë mishelar për pastrimin e fytyrës dhe zonës rreth syve.
I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme kuperoze.
500 ml

Produkte në ofertë