Bioderma Sebium H20 Eau Micellaire Nettoyante Purifiante

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

Bioderma

Formulimi

solucion

Masa

500 ml, 100 ml, 250 ml

Tipi i lëkurës

e yndyrshme/akneike, normale/mikse

I përshtatshëm për

femra, të rritur

Specifik për

fytyra, sytë

Kategori:

L980.00

Ujë mishelar pastrues, i formuluar specifikisht për lëkurat kombinuara dhe të yndyrshme

Produkte në ofertë