Chicco Natural Feeling Teats Silicone 6M+

Marka Chicco
Formulimi biberon ushqimi
Masa 2 copë
Material silikon
Mosha 18-36 muajsh, 6-18 muajsh
I përshtatshëm për bebe

L825.00

Përshkrimi

Kokë ndërruese silikoni për shishet Natural Feeling, për bebe 6 muaj.

Chicco NaturalFeeling Teat 6m+ (rrjedhje e shpejtë) është ideale për të ushqyer foshnjat në rritje.

NaturalFeeling Food Flow Teat rekomandohet nga 6 muajsh, kur futen lëndët e ngurta dhe mund të përdoret qull ose qumësht me drithëra. Chicco NaturalFeeling është një gjizë silikoni që ndihmon në përsëritjen e lidhjes natyrale dhe spontane me gjoksin e nënës.Cipuca ekskluzive me kënd me një bazë të rrumbullakosur mbështet një pozicion të rehatshëm dhe shul natyral për një fëmijë në rritje.Test ekskluziv me kënd (thimtha): Është gjithmonë plot qumësht dhe lejon një shul dhe thithje natyrale, ashtu si gjoksi i nënës.Ai favorizon një pozicion të rehatshëm për të sapolindurit dhe lloji i ndryshëm i rrjedhës e bën atë ideal për foshnjat në rritje.Cipa e saj me kënd ndihmon në kalimin e lehtë midis ushqyerjes me gji dhe me shishe.Pa BPA

Produkte në ofertë