BABÉ Oil Soap

Informacion për produktin

Veprimi

anti-inflamator, antioksidues, pastrues, ristrukturues

Marka

BABÉ

Formulimi

vaj

Masa

100 ml

Tipi i lëkurës

e thatë/atopike, për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

trupi

L950.00

Sapun trupi që pastron butësisht, zbut dhe hidraton lëkurën në thellësi.
100 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.