Pharmasept Natural Oil

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues, hidratues/ushqyes, mbrojtës

Marka

Pharmasept

Formulimi

vaj

Masa

100 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, trupi

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L1,130.00

Vaj zbutës, hidratues dhe mbrojtës për lëkurën e të vegjëlve tuaj.
100 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Natural Oil