Caudalie Duo Rose de Vigne Lèvres & Mains

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes

Marka

Caudalie

Formulimi

krem

Masa

4.5 g, 30 ml

Specifik për

buzët, duart

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,350.00

Përkujdesje hidratuese për buzët dhe duart. Set promocional.
4.5 g, 30 ml

Produkte në ofertë